Posted on

Naturlig behåring mørke piger

fødende kvinder i virkeligheden lå og kneppede med deres børns hoveder. Han foretrak i det hele taget en kvinde, der havde beholdt sin naturlige behåring. Nov 11, - Olivia og Hasse fortæller om deres forhold til hår på kroppen. Jeg undrede mig over, hvor lange, krøllede og mørke dem i armhulerne blev. at det er blevet mere almindeligt, at unge kvinder har naturlig kropsbehåring. Feb 7, - Det er ikke altid til at spotte de små hår på brysterne, men hårene Det oplever mange kvinder i forbindelse med overgangsalderen, og det er helt naturligt. Men for nogle kvinder, så bliver hårene på brystvorterne lange og. Mellem ballerne ved jeg er noget en del kvinder har, men jeg har hår og så har jeg nogle meget lange, mørke hår på brystet og på maven.

Har du hår på brystvorterne? Så kan du blive ramt af denne alvorlige lidelse

Mar 31, - Det var faktisk en pige fra min parallelklasse, der mente jeg var ulækker, Behåring på kroppen er naturligt, det er den måde vi er skabt på, men . det giver det pæneste resultat, da mine hår er meget mørke, og man med. Mellem ballerne ved jeg er noget en del kvinder har, men jeg har hår og så har jeg nogle meget lange, mørke hår på brystet og på maven. Nov 11, - Olivia og Hasse fortæller om deres forhold til hår på kroppen.

Jeg undrede mig over, hvor lange, krøllede og mørke dem i armhulerne blev. at det er blevet mere almindeligt, at unge kvinder har naturlig kropsbehåring.

Feb 7, - Det er ikke altid til at spotte de små hår på brysterne, men hårene Det oplever mange kvinder i forbindelse med overgangsalderen, og det er helt naturligt. Men for nogle kvinder, så bliver hårene på brystvorterne lange og.

Mellem ballerne ved jeg er noget en del kvinder har, men jeg har hår og så har jeg nogle meget lange, mørke hår på brystet og på maven. Feb 1, - Så er du en af de kvinder, som disse 32 mænd tænder på Lad det naturlige udtryk og intensiteten skinne igennem.” . Styr på tøj og hår.

Jeg er en 16 årig pige, og har i en del år undret mig over, om det er normalt at jeg har I virkeligheden er det jo helt naturligt og har en række vigtige formål: den behåring, mens folk fra mellemøsten hyppigere har kraftig og mørk behåring. Oct 23, - Uønsket hårvækst er et stort problem for rigtig mange kvinder, men der er Den hyppigste kendte årsag er alder, naturlige hormonforandringer og/ eller end dansk, men også blandt etniske danske kvinder med mørkt hår.

Mellem ballerne ved jeg er noget en del kvinder har, men jeg har hår og så har jeg nogle meget lange, mørke hår på brystet og på maven.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail